Va fi restricționată circulația pe drumul județean DJ 155F – Axial

0

O nouă 𝘀̦𝗲𝗱𝗶𝗻𝘁̦𝗮̆ a 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶_𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝗲𝗮𝗻_𝗡𝗲𝗮𝗺𝘁̦, în cadrul căreia principalele proiecte supuse dezbaterii au vizat actualizarea devizelor generale și luarea unor măsuri pentru implementarea unor proiecte prin care se urmărește 𝗶̂𝗺𝗯𝘂𝗻𝗮̆𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗿𝗲𝗮 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗹𝗮 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗶𝗶𝗹𝗲 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹𝗲, 𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮𝗹𝗲 𝘀̦𝗶 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝗰𝗿𝗲𝗲𝗿𝗲, 𝗽𝗿𝗲𝗰𝘂𝗺 𝘀̦𝗶 𝘁𝗿𝗲𝗰𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗶𝗻𝘀𝘁𝗶𝘁𝘂𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗲 𝗹𝗮 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗽𝗿𝗲𝘀𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗹𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗼𝗰𝗮𝗹𝗲.

Astfel, la solicitarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, am avizat continuarea unor proiecte prin care se construiesc case de tip familial, centre de zi, se racordează unele obiective de acest gen la rețelele de utilități, se fac dotări, se amenajează spații de tratament și recuperare. Trebuie să găsim mereu soluții pentru a avea un sistem de protecție a persoanelor cu nevoi speciale foarte bine pus la punct. Sunt oameni care au nevoie de ajutorul celor din jur, sunt familii care trebuie sprijinite pentru că au în mijlocul lor membri care au o pecete greu de dus. De aceea noi, ca administrație județeană, avem obligația legală și morală să venim cu soluții pentru asigurarea asistenței sociale prin 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗻𝘁̦𝗮𝗿𝗲𝗮 𝘂𝗻𝗼𝗿 𝗰𝗵𝗲𝗹𝘁𝘂𝗶𝗲𝗹𝗶 𝗱𝗲 𝗶𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗶𝘁̦𝗶𝗶 𝘀̦𝗶 𝗿𝗲𝗽𝗮𝗿𝗮𝘁̦𝗶𝗶 𝗰𝗮𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝘇𝗶 𝘀̦𝗶 𝗿𝗲𝘇𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁̦𝗶𝗮𝗹𝗲.

Tot în ședința de astăzi am aprobat lista produselor care vor fi distribuite în cadrul Programului pentru școli al României și a măsurilor educative aferente pentru anul școlar 2024-2025. Prin Hotărârea Guvernului României nr. 1.032/21.08.2024 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗡𝗲𝗮𝗺𝘁̦ 𝗶-𝗮𝘂 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗮𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗱𝗲𝘀𝗳𝗮̆𝘀̦𝘂𝗿𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁𝘂𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 𝟭𝟳.𝟳𝟴𝟲 𝗺𝗶𝗶 𝗹𝗲𝗶. Urmează să parcurgem procedura de elaborare a documentaţiilor de atribuire şi a documentelor-suport ale acestora, de achiziţie publică, desemnarea câştigătorilor și încheierea contractelor/acordurilor cadru cu furnizorii, astfel încât cei 𝟰𝟰.𝟰𝟬𝟵 𝗯𝗲𝗻𝗲𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗿𝗶 (𝗽𝗿𝗲𝘀̦𝗰𝗼𝗹𝗮𝗿𝗶/𝗲𝗹𝗲𝘃𝗶 ) din județul Neamț să primească cât mai repede mere, lapte, produse lactate și produse de panificație, conform graficului de distribuție săptămânală avizat. Și acesta este un program extrem de important pe care îl gestionează Consiliul Județean Neamț, prin care se urmărește 𝗰𝗼𝗻𝘀̦𝘁𝗶𝗲𝗻𝘁𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗽𝗿𝗲𝘀̦𝗰𝗼𝗹𝗮𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝘀̦𝗶 𝗮 𝗲𝗹𝗲𝘃𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗮𝘀𝘂𝗽𝗿𝗮 𝘂𝗻𝗲𝗶 𝗮𝗹𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝘁̦𝗶𝗶 𝘀𝗮̆𝗻𝗮̆𝘁𝗼𝗮𝘀𝗲 bazate pe consumul de fructe și legume proaspete, lapte și produse lactate, deprinderea și fixarea unor obiceiuri alimentare sănătoase în rândul copiilor și prevenirea diferitelor afecțiuni de sănătate (diabet, boli cardiovasculare și obezitate infantilă).

Pentru desfășurarea în condiții de securitate și siguranță a competițiilor sportive 𝗠𝗮𝗿𝗮𝘁𝗼𝗻𝘂𝗹, 𝗦𝗲𝗺𝗶𝗺𝗮𝗿𝗮𝘁𝗼𝗻𝘂𝗹 𝘀̦𝗶 𝗖𝗿𝗼𝘀𝘂𝗹_𝗠𝘂𝗻𝘁𝗲𝗹𝘂𝗶_𝗖𝗲𝗮𝗵𝗹𝗮̆𝘂, am aprobat ca pe data de 28.09.2024 să fie restricționată circulația pe drumul județean DJ 155F – Axialul, de la km 12+000 la km 32+000 între Stațiunea Durău și localitatea Izvoru Muntelui, între orele 8-18. Instituirea restricției presupune luarea unor măsuri de semnalizare corespunzătoare și dirijare a circulației vehiculelor pe rute ocolitoare, respectiv pe DN 15 și DN 15B.

Asaftei Ion

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate