Debutul de an școlar la Farcașa a fost unul plin de emoție, bucurie și încredere

0

Clopoțelul a răsunat astăzi pe holurile școlii pentru prima dată în anul școlar 2024-2025, rechemând elevii în bănci. Pe chipurile lor am putut citi cu toții bucuria revederii cu ai lor colegi, prieteni și dascăli, dar și emoția firească pe care și noi o resimțeam la fiecare început de an educațional, iar acum retrăim aceleași emoții alături de ei, de copiii noștri. I-am simțit încrezători, dornici de a învăța lucruri noi şi de a obține rezultate cât mai bune la învățătură.

Dragi elevi, să fiți cu luare aminte la tot ceea ce vă învață dascălii la școală, acordați o atenție sporită actului educațional petru că ceea ce faceți acum vă va pregăti pentru viață. Ascultați de părinți, educatori, învățători și profesori pentru că aceștia vă doresc tot binele din lume❗

Stimați dascăli, vă doresc un an școlar încununat de reușite, împliniri și succese. Vă asigur de toată susținerea și deschiderea din partea mea pentru o desfășurare cât mai eficientă a actului educațional pe raza comunei Farcașa. Mulțumim pentru toate eforturile pe care le depuneți pentru educarea și formarea copiilor noștri, vă asigur de toată stima și aprecierea mea!

Distinși părinți, vă invit să fiți mereu alături de copii și colaborați mereu cu cei care se ocupă de educația copiilor noștri. Comunicarea poate rezolva multe din problemele pe care le întampinăm în viața de zi cu zi!

Mult succes în noul an școlar tuturor celor implicați direct sau indirect! Școala rămane unul din elementele deosebit de importante în societatea noastră.

Cu respect,

Țifui Bogdan,

Primarul comunei Farcașa

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate