„Stăpâni la noi acasă” de Ziua Națională a României

Spectacolele și concertele pe care domnul Marius Coșerariu le susține împreună cu copiii pe care îi pregătește cu atâta drag, dar și cu doamnele cu care colaborează, respectiv Elena Ropotoaia și Cristina Marin, vor fi mai bogate odată cu lansarea melodiei ” Stăpâni la noi acasă „, melodie care de curând are și un videoclip.
Domnul Coșerariu ne-a spus că va cânta cu mândrie acest cântec de Ziua Națională a României, știut fiind faptul că este un patriot convins care încearcă să transmită mai departe ideea de unitate, dragostea de țară și tot ce este românesc.

În urmă cu vreo 4 ani, fostul deputat de Neamț – prof.Șnaider Paul, mi-a trimis o poezie, fără titlu și fără autor, cu recomandarea să-i fac o melodie, deoarece versurile sunt frumoase.Am citit această poezie, sigur mi-a plăcut, dar am întrebat apoi cine este autorul. Domnul Șnaider mi-a spus că nu știe. Am făcut melodia, pe care am cântat-o la câteva evenimente și am văzut că place. Eu i-am dat titlul „Stăpâni la noi acasă”. Anul acesta am înregistrat-o într-un studio la Piatra Neamț și având în vedere apropierea Zilei de 1 Decembrie, am hotărât să încerc realizarea unui videoclip.
Toate filmările au fost realizate într-o singură zi, timp de aproape 6 ore, în condiții extreme, fiind foarte frig. Țin minte că bătea vântul, iar copiilor le-au înghețat degetuțele pe chitară.
Am uitat să vă spun că, săptămâna trecută, find la un spectacol dedicat Zilei Naționale a României, la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române de la București, am aflat de la Doina Ghițescu- actriță în cadrul Ansamblului „Ciocârlia” al M.A.I., cine este autoarea versurilor: Elena Anghel- prietena ei, o poetă din București, cu care, de altfel, am și vorbit la telefon despre acest proiect. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru răbdare, seriozitate, generozitate.
Ziua Națională va fi mai bogată cu acest cântec, iar de acum, putem să spunem lumii întregi, fără rușine sau teamă ,că suntem „STĂPÂNI LA NOI ACASĂ”, asta însemnând că suntem stăpâni de la Nistru, Tisa și pînă la Dunăre și Mare ” , ne-a declarat Marius Coșerariu.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate