Angajaţii M.A.I se desfăşoară pe scena Centrului Cultural de la Taşca

Miercuri, 25 octombrie 2017, s‑a dat startul concursului „Festivalul Naţional al Artiştilor Amatori din M.A.I, ediţia a VIII-a”, organizat de Ministerul Afacerilor Interne, Centrul Cultural al M.A.I şi Primăria comunei Taşca.
Centrul Cultural al comunei a fost înţesat de poliţişti, jandarmi, pompieri pregătiţi şi îşi arate talentul. Aceştia au fost întâmpinaţi de doamna primar, Daniela Ursache, dar şi de domnul Marius Coşerariu.
Începând cu orele 14,00, participanţii acestui festival au lăsat pentru câteva clipe meseria la o parte şi s‑au întrecut în talent; problele de concurs fiind muzică uşoară şi folk.
Intrarea a fost liberă, aşa că toţi cei care au dorit să fie prezenţi la asemenea eveniment deosebit, au putut să asiste şi să îşi încânte auzul cu melodiile interpretate de concurenţi.

Walter Ghicolescu, unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi folk din România, fost membru al Cenaclului Flacăra, a fost preşedintele juriului pe această secţiune de concurs.
În încheierea primei zile de festival, acesta împreună cu alţi interpreţi au cântat o melodie care a stârnit ropote de aplauze.

Azi, 26 octombrie, de la ora 14,00, urmează probele de concurs la categoria muzică populară şi instrumentală, iar de la 17,30, va avea loc spectacolul de gală care va încheia acest festival.
Intrarea este liberă pentru toţi cei care îşi doresc să îi vadă pe angajaţii M.A.I pe scena de la Taşca.

Succes tuturor!

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate