Tabăra de la Izvorul Muntelui,prilej de bucurie pentru 80 de copii

Ajunsă la cea de‑a treia ediţie, „Tabăra Izvor de Bucurie” organizată de preotul Dosoftei Daniel, a adunat şi în acest an 80 de copii care vor avea parte de multe activităţi antrenante, educative, dar şi distractive.
Este cunoscut faptul că părintele Daniel este foarte implicat în organizarea de astfel de evenimente menite să educe copiii şi să le distragă atenţia de la tehnologia modernă care le acaparează tot timpul.
Preotul Dosoftei Daniel mi‑a dat câteva detalii despre tabăra care se desfăşoară în aceste zile la Izvorul Muntelui:

„Miercuri, 23 august 2017, s‑a dat startul celei de‑a treia ediţii a „Taberei Izvor de Bucurie”.
Ca în fiecare an, copiii din două parohii, Izvorul Muntelui şi Bicaz Oraş 2 (anul acesta 80 la număr) au intrat pe poarta de la Biserica din Izvorul Muntelui pentru a descoperi o altă lume: cea a nevinovăţiei, a copilăriei, a jocului, a bucuriei, a rugăciunii şi a prieteniei. Cei doi părinţi, Dosoftei Daniel şi Popa Mihail împreună cu 10 animatori (dar şi voluntari de la ATOR Bicaz) vor încerca în următoarele cinci zile să îi facă pe copii să uite de telefoane, tablete şi să redescopere bucuria de a fi copil. Dimineaţa a debutat cu deschiderea taberei, împărţirea pe grupe cu nume de sfinţi, jocuri de cunoaştere şi o plimbare cu vaporaşul.
A urmat prânzul servit tuturor participanţilor de către o firmă de catering şi mult aşteptatele ateliere: tir cu arcul, comunicare, împletit de cruciuliţe, muzică şi dans.
Ziua s‑a încheiat cu Izvor ball şi rugăciunea de seară. La ora 18,00 copiii din Dodeni au fost preluaţi de acelaşi microbuz care i‑a adus şi dimineaţa, pus la dispoziţie ca de fiecare dată de Primăria Bicaz.
Zilele următoare aduc copiilor: competiţii sportive, excursie montană, vânătoare de comori, foc de tabără, grătar şi multe surprize.
Ne dorim ca şi copiii noştri să păstreze puritatea, bucuria şi pacea trăirii în Biserică şi în Hristos” , a relatat organizatorul taberei, părintele Dosoftei Daniel de la Parohia Izvorul Muntelui.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate