Sancționați pentru contravenții silvice

0

La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 07:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au depistat în trafic o autoutilitară, ce se deplasa pe strada Toporașului, din Săbăoani, care transporta material lemnos, fără a deține documente de proveniență care să ateste proveniența acestuia.

Polițiștii au procedat la sancționarea conducătoarei auto, în vârstă de 24 de ani, din județul Suceava, cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, fiind dispusă confiscarea cantității de 2,88 m.c. material lemnos.

***

La aceeași dată, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au depistat o autoutilitară, ce se deplasa pe DN2-E85, în Săbăoani și transporta material lemnos.

Deoarece exista suspiciunea rezonabilă că, în autoutilitară se afla o cantitate de material lemnos mai mare decât cea înscrisă în documentele de proveniență, aceasta a fost condusă la Ocolul Silvic Roman, pentru cubarea materialului lemnos de către un specialist silvic.

Polițiștii au procedat la sancționarea conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Suceava, cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, fiind dispusă confiscarea cantității de 2,18 m.c. grinzi cherestea molid.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate